Hlavní obsah

Prolhaný svůdník randil s 35 ženami současně a slavil v jednom kuse

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desítky žen podvedl jistý Japonec Takaši Miyagawa, který v jednu chvíli randil až s pětatřiceti ženami různého věku. Každé z nich uvedl jiné datum narození a vesele sbíral narozeninové dárky. Dohromady si přišel asi na 100 tisíc jenů, tedy necelých dvacet tisíc korun. Nyní ale spadla klec.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Devětatřicetiletý Miyagawa s každou svojí obětí předstíral vztah, který navíc dokázal udržovat. Od žen se nechával vydržovat a každé z nich řekl jiné datum svého narození. Velmi často tak pořádal „narozeninové oslavy”, kdy se těšil na nové dárky od svých milenek různého věku. Nejméně jedné ženě bylo 47 let, další 40 a třetí 35 let, uvedl britský server Telegraph.

Ačkoliv složité plánování času zvládal svůdník dlouhou dobu na jedničku, po čase všechno prasklo. Podvedené ženy se o sobě dozvěděly a spojily se. Incident oznámily na policii, která moderního Casanovu zadržela. Ukázalo se, že Japonec neustále lhal, aby si finančně a materiálně přilepšil. Celková škoda dosáhla v přepočtu necelých 20 tisíc korun.

Těšila se na sňatek s princem Harrym, a teď se vévodu snaží zažalovat

Koktejl

Se ženami se Miyagawa seznamoval na osobních setkáních, kdy se představoval jako úspěšný obchodník se sprchovými hlavicemi u nejmenované MLM (multi-level marketing) společnosti. Aby byla jeho slova ještě působivější, často si vymyslel historku o tom, že umí číst v kartách. Následně pak „vyvěštil” společný osud.

Všem ženám tvrdil, že je zamilovaný a chce s nimi strávit zbytek života. Zachycen byl později na různých fotografiích v parku či kavárně, kde „lovil” další oběti. Policie nyní vyšetřuje, zda podvedených žen náhodou nebylo ještě víc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám