Hlavní obsah

Profesionální zápasníci předvedli show pro cestující: poprali se v šinkansenu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Historicky zřejmě úplně první wrestlingový duel v jedoucím vlaku viděli nedávno cestující v rychlovlaku šinkansen z Tokia do Nagoji. Dva profesionální zápasníci jim tam předvedli půlhodinovou show.

Profesionální zápasníci se utkali v japonském rychlovlakuVideo: Reuters

 
Článek

Přestože wrestling není skutečnou soutěžní disciplínou, ale pouze velkolepou, pečlivě plánovanou show, dokáže nadchnout řadu fanoušků. V Americe je toto divadlo se svalovci v ringu nesmírně populární a prakticky stejné oblibě se těší také v Japonsku.

Organizace DDT Pro-Wrestling zorganizovala unikátní akci, kdy se profesionálové Minoru Suzuki a Sanširó Takagi utkali v rychlovlaku šinkansen, jenž se podle serveru Euronews místy pohyboval rychlostí až 285 kilometrů za hodinu.

Organizátoři si pro tuto příležitost rezervovali celý jeden vagon, ale místa pro cestující zůstala k dispozici. Agenturní zprávy se nezmiňují o ceně jízdenek, ale uvádějí, že byly vyprodány během třiceti minut od oznámení.

Ve scénáři organizace DDT Pro-Wrestling šlo pochopitelně o „zcela regulérní“ zápas, a tak byl na palubě přítomen také rozhodčí, jenž zhruba po půlhodině vyhlásil vítězem 55letého Minoru Suzukiho.

Zápas ovšem probíhal podle modifikovaných pravidel, kdy wrestleři nesměli nijak poškodit vybavení vlaku.

Musk se má prát s Zuckerbergem u některé z památek antického Říma

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám