Hlavní obsah

Přišel si na policejní stanici pro ztracenou peněženku. Rovnou si ho tam nechali

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi kuriózním způsobem se dostal za mříže Jacob Peck z amerického města Huntington v Západní Virginii. Na policejní stanici si osobně přišel pro ztracenou peněženku, ve které ale policie objevila kromě dokladů také tvrdé drogy. Pecka si tak rovnou nechali na stanici.

Foto: Milton Police Department

Jacob Peck na policejní fotografii.

Článek

Peck ztratil peněženku, která se díky poctivému nálezci dostala až na policejní stanici. Když ale strážci zákona portmonku otevřeli, aby se podívali, komu patří, objevili sáčky s drogami, ze kterých se později vyklubal heroin a metamfetamin.

Policisté čtyřiadvacetiletého muže předvolali na stanici s tím, že objevili jeho peněženku a má si ji přijít vyzvednout. Když ale Peck přišel, byl policisty za přechovávání drog zatčen. Policejní pes navíc v kufru jeho auta objevil další drogy, injekční stříkačky a další příslušenství.

Mladý muž byl umístěn do vazby a na jeho propuštění byla uvalena kauce ve výši 50 tisíc dolarů (1,1 milionu korun). Kromě přechovávání drog přišili policisté Peckovi rovněž tzv. „obstrukce”, podle všeho tedy hříšník s policií příliš nespolupracoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám