Hlavní obsah

Princ Harry skóroval coby anglický kapitán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Princ Harry skóroval v roli kapitána pólo týmu britských škol ve svém prvním mezinárodním zápase. Přestože hned na počátku utkání proti Francii spadl ze svého koně, po prvních pěti minutách zápasu dostal Anglii do vedení.

Foto: Policie ČR

Nehoda chodce s kamionem

Článek

Harry se při pádu nezranil a po rychlém návratu do sedla pokračoval v zápase, který nakonec vyhráli hosté. John Lloyd ze Školní a univerzitní asociace póla prohlásil, že Harryho poník nebyl během zápasu ve své kůži: "Kůň se vzepjal a vyhodil ho ze sedla. Nevypadal tím (Harry) ale nijak zvlášť vážně zasažen."

Jak informuje zpravodajský server Ananova, turnaje se jako divák zúčastnil i Harryho otec, princ Charles. V programu turnaje byl princ zapsán coby Harry Wales. Na pozici kapitána byl vybrán z řad tisíců zájemců, je prý totiž neobyčejně nadaný a tvrdý hráč. V pólu exceloval i na střední škole v Etonu. Nadšení pro tento vznešený sport podědili oba princové - Harry a starší William - po otci, se kterým se často účastní nejrůznějších charitativních a exhibičních zápasů.

Při těch si oba synové z otce obvykle dělají legraci a zasypávají ho otázkami typu: "Nebylo to na Tebe moc rychlé, otče?" Na takový dotaz jim princ Charles naposledy sebeironicky odpověděl: "Zvládám to i v pokročilém stavu své senility." Pokud hrají všichni tři společně, William obvykle mívá na dresu římskou jedničku, Harry dvojku a Charles trojku.

Reklama

Související témata:

Související články

Princ Harry měl v posteli růžové kalhotky

Růžové spodní kalhotky vypadly z princovy postele přímo pod nos ředitele lycea a novinářů, kteří dokumentovali Harryho poslední dny na střední škole v Etonu....

Výběr článků

Načítám