Hlavní obsah

Princ Harry měl v posteli růžové kalhotky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ETON

Růžové spodní kalhotky vypadly z princovy postele přímo pod nos ředitele lycea a novinářů, kteří dokumentovali Harryho poslední dny na střední škole v Etonu. Fotoreportérka prince požádala, aby si před objektivem v pokojíku trochu poklidil. Princ uposlechl, začal uklízet a při tom z hromady jeho oblečení najednou vyskočily sexy tanga.

Foto: Josef Zajíc

Projekt inovace profesních zdravotnických programů Lékařské fakulty OU.

Článek

Zdroje britského deníku The Sun uvedly, že princ celý zčervenal. To, že na něj káravě hleděl ředitel školy prý nebylo ještě tak zlé jako fakt, že fotoreportérka byla velmi atraktivní mladá žena a kus dámského spodního prádla vypadl přímo před ni.

Princ prý však zareagoval velmi pohotově a s kamennou tváří kalhotky zasunul pod hromadu oblečení, které měl za úkol odklidit. Ředitel údajně koulel očima, ale nikdo událost nekomentoval.

Harry se o tom později sám zmínil před svými kamarády. Jeden to pro The Sun komentoval slovy: "Že se mu holky velmi líbí, to všichni dobře víme, takže nás ta příhoda nijak zvlášť nepřekvapila."

"Harry byl na nějaké party a měl tam štěstí s jednou mladou kočkou. Ty spodní kalhotky si odnesl jako trofej," dodal princův spolužák.

Synovi nástupníka britského trůnu prince Charlese a zesnulé princezny Diany, Harrymu, je osmnáct a v těchto dnech studium na střední škole v Etonu končí. Jako vynikající student neproslul, ale všichni oceňují jeho mimořádné sportovní nadání. Při nedávné vojenské přehlídce si ho spolužáci dokonce zvolili za velitele.

Reklama

Výběr článků

Načítám