Hlavní obsah

Princ Charles koketoval s hvězdami

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

V záři reflektorů, před objektivy kamer a pětaosmdesáti tisíci očitých svědků se britský následník trůnu princ Charles objímal v londýnském Hyde parku s bývalou členkou skupiny Spice Girls Geri Halliwellovou a stejně bezostyšně koketoval i s dalšími celebritami showbyznysu. Nikoli však, aby dal průchod své mužské ješitnosti, ale v zájmu statisíců nezaměstnaných v ostrovní říši.

Foto: Dominika Gazda
Článek

V jejich prospěch totiž Charlesova nadace Prince´s Trust uspořádala charitativní koncert, jehož se účastnily přední hvězdy současného rocku a popmusic. Nechyběla mezi nimi taková jména jako Alanis Morissette, Avril Lavigne či Nelly Furtado.

Vedle Geri Halliwellové, která je Charlesovou dávnou známou, a dávala to publiku najevo tím, že ho neustále zahrnovala důvěrnostmi, nejvíce prince okouzlila devatenáctiletá kanadská zpěvačka Avril Lavigne.  

Nabídku odmítla

Dokonce natolik, že ji vyzval, aby po skončení svého vystoupení usedla v hledišti po jeho boku. To však Avril odmítla. Podle mluvčího Buckinghamského paláce proto, že prý musela stihnout letadlo domů, jak však sama přiznala reportérům, je trémistka a vedle tak slavné osobnosti by se necítila ve své kůži.

V čestné lóži ji pak nahradila právě Halliwellová, k velké nelibosti modelky Katie Price, která dělala vše možné, aby se na této Open Air Party mohla objevit po boku následníka trůnu. Vzhledem ke skutečnosti, že se ve zcela nečekaných situacích ráda na veřejnosti obnažuje, jí však byl ke značnému rozčarování lovců senzací přístup na koncert znemožněn.  

Ovšem i bez její přítomnosti činil čistý výtěžek akce 1,5 miliónů eur, které budou použity na vytvoření nových pracovních míst v zemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám