Hlavní obsah

Při policejní honičce si Američan uřízl penis a vyhodil ho z okna. Prý aby zachránil svět

Automobilové honičky s policisty jsou v USA takřka na denním pořádku. Ta, která se však odehrála minulou středu v Tennessee, se ale svou bizarností dost vymyká. Pronásledovaný muž si totiž během honičky dokázal uříznout penis a vyhodit ho z okénka svého vozu. Muže se policii povedlo zadržet, nyní je hospitalizován. Informoval o tom server Newsweek.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dramatické divadlo začalo minulou středu ráno u města Dowelltown poměrně nevině. Policejní hlídka si všimla odstaveného vozu u silnice, který částečně překážel dopravě.

V okamžiku, kdy hlídka zapnula majáky, šlápl devětatřicetiletý Taylor Gilbert za volantem dosud stojícího vozu na plyn. Následovala honička přes dva okresy. Někdy v té době se mu podle policejní zprávy podařilo uříznout si penis a vyhodit ho z okna.

Texaští policisté přes hodinu pronásledovali muže na traktůrku

Koktejl

V jednu chvíli se policistům podařilo muže zastavit. Otevřel dveře a nepřítomně na ně zíral. Byl nahý a celý zkrvavený. Než se k němu policisté stihli dostat, dveře auta zase zabouchl a začal opět ujíždět.

Policisté mu následně nastražili do cesty zastavovací pásy. Ty Gilberta zpomalily, ale nezastavily. Proražené pneumatiky sedřel úplně, ale dál pokračoval v úniku v podstatě jen na discích. „V tu chvíli už to byla opravdu velmi pomalá honička,“ uvedl jeden z policistů Bobby Johnson, který se na pronásledování podílel.

Muž v kradeném autě během honičky s policií naboural do ženy v jiném kradeném autě

Koktejl

Policistům se nakonec Gilberta podařilo zastavit. Při převozu do nemocnice jim muž prozradil, že si uřízl penis, protože slyšel hlasy z jeho autorádia. Hlasy mu to prý nařídily, že jen tak může zachránit svět.

Momentálně je muž hospitalizován v nemocnici ve Vanderbiltu. Podle policie na něj byl v jeho rodném městě Cookeville v Tennessee vydán zatykač kvůli několika nespecifikovaným trestným činům. Zda byl jeho penis nalezen, policie neuvedla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám