Hlavní obsah

Předstírala svatbu, aby se ozval bývalý partner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se studem zavzpomínala Jacqueline, Američanka s německými kořeny, na sociální síti Tik Tok na moment, když se pokoušela vyprovokovat svého expřítele k tomu, aby jí napsal, pomocí falešných svatebních fotek. Nejhorší prý na tom bylo, že to vůbec nezafungovalo.

Foto: Profimedia.cz

Na fotkách z falešné svatby bylo vše perfektní. I svatební dort. Ilustrační foto

Článek

Profesionální fotky, svatební šaty, krásné prostředí i fešný, i když jen falešný manžel. Jacqueline se rozhodla, že pro to, aby jí její bývalý partner napsal, udělá cokoliv. Včetně zinscenování falešné svatby.

Přistoupila k tomu zodpovědně, najala si profesionálního fotografa Alessandra Valerianiho, jenž jí nafotil rozsáhlou sérii svatebních fotek. Na těch měla kromě svatebních šatů i falešného ženicha, s kterým interaguje tak, jak nevěsta se svým mužem na svatebních fotkách má.

Roky se vydával za žida, po svatbě přišlo velké odhalení a zájem FBI

Muži

Romantika, přímé pohledy z očí do očí, společná procházka vstříc zářivé budoucnosti, to všechno bylo zinscenováno pro to, aby Jacqueline napsal její bývalý. Jenže to se nestalo. A tak falešné nevěstě nezbylo než zaplatit účty v řádu tisíců dolarů za všechnu tu nádheru a na své zklamání zapomenout.

Na Tik Toku se ovšem pod jejím příspěvkem uživatelé ptají, co by vlastně dělala, kdyby jí její bývalý přítel napsal. Co mu měla v plánu říct a co by mu řekla, až by zjistil, že se jednalo o podvod.

Reklama

Výběr článků

Načítám