Hlavní obsah

Předstíral únos, aby nemusel do práce

Devatenáctiletého Američana Brandona Soulese přepadli dva maskovaní muži, omráčili ho, spoutali a potom vyhodili nedaleko vodárny. Alespoň to uvedl mladík policistům, kteří ho objevili. Ukázalo se však, že celý únos zinscenoval sám Soules, aby nemusel jít do práce.

Foto: Coolidge Police Department

Devatenáctiletý mladík si celý únos vymyslel.

Článek

Policisté z arizonského města Coolidge vyjížděli po páté hodině večer k místní vodárně, kde kdosi spatřil spoutaného muže a okamžitě zavolal na tísňovou linku. Na místě našli devatenáctiletého mladíka s rukama svázanýma za zády a šátkem v ústech.

Šlo o devatenáctiletého Brandona Soulese. Policistům sdělil, že ho přepadli dva muži. Jeho otec měl mít někde ve městě ukryté větší množství peněz, které muži chtěli pro sebe. Soulese omráčili, svázali mu ruce a naložili ho do auta. Po nějaké době ho vyhodili u místní vodárny a odjeli.

Mladík z Nigérie fingoval vlastní únos, peníze chtěl na večírek

Koktejl

Policisté se okamžitě pustili do pátrání. Mimo jiné prověřovali všechny záznamy z bezpečnostních kamer v místech, kde se mladík pohyboval. Ovšem na žádných nebylo po pachatelích ani stopy. Soules nakonec přiznal, že si celou záležitost vymyslel, aby nemusel ten den do práce.

Přání se mu splnilo větší měrou, než by si byl přál. Z pneuservisu The Tire Factory, kde pracoval, byl vyhozen a následně byl ještě obviněn z křivé výpovědi. Proč si únos vymyslel a do práce třeba nezavolal, že mu není dobře, policie neuvedla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám