Hlavní obsah

Posunují se židle, létají polštáře. V britském baru prý straší

Novinky, zkr
Canterbury

Zaměstnanci baru Tyler’s Kiln v Canterbury v britském hrabství Kent si dlouhodobě stěžovali na paranormální jevy, které se tam prý dějí. Majitel podniku nyní zveřejnil záběry z bezpečnostních kamer, které jejich tvrzení podporují. Na záznamech se totiž hýbou předměty samy od sebe.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V britském baru prý strašíVideo: Caters News, AP

 
Článek

Videozáznamy pocházejí z období od 4. srpna do 10. října letošního roku. V jednom klipu je například vidět židle, jak se z ničeho nic odsune a zase přisune ke stolu, v dalších se pak hýbou dveře, polštář nebo slunečník.

„Pořád slyším historky o tom, že v podniku straší. Zaměstnanci stále slyší kroky, i když v provozovně nikdo není. Přímo u baru je také místo, kde je zima, přesto, že se tam topí. Zákazníci si kvůli tomu odtamtud odsedají,“ popsal majitel Allister Collins.

Uklízečka baru Amanda Gilbertová zase tvrdí, že byla svědkem toho, jak se v podniku sama od sebe rozsvítila světla nebo jak se tam rozrazily dveře v okamžiku, kdy tam byla ona.

Video vzbudilo po zveřejnění velký ohlas, informovala o něm nejen britská, ale i zahraniční média. Samozřejmě se objevily i spekulace o tom, že se jedná o podvod, podle Collinse je ale záznam autentický. Případem se chystá zabývat místní organizace na zkoumání paranormálních jevů.

Reklama

Výběr článků

Načítám