Hlavní obsah

Popová superstar překvapila cestující. Zazpívala jim během letu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skotský zpěvák Lewis Capaldi přichystal překvapení cestujícím aerolinek British Airways. Během cesty z Londýna do Los Angeles se objevil v uličce s vozíkem, který k roznášení občerstvení používá personál. Zaskočení pasažéři popovou superstar ihned poznali, později se dočkali i několika písní z hudebníkovy nové desky.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák Lewis Capaldi

Článek

Capaldi, který aktuálně patří k nejúspěšnějším a nejoceňovanějším britským umělcům, sdílel video z letu na svém Instagramu. Na záběrech nejprve nabízí občerstvení z vozíku. „Dáte si něco?“ ptá se zaskočených cestujících, z nichž někteří nejsou schopni ve zpěvákově blízkosti ani mluvit.

„Teď zazpívám písničku. Omlouvám se, protože někteří tady spí,“ řekl Capaldi na videu. Poté za doprovodu kytary představil stále šokovaným cestujícím několik písní ze svého nového alba Broken By Desire To Be Heavenly Sent, které vychází v polovině května.

„Nikdy jsem ho neviděla takhle zblízka, jsem v šoku,“ uvedla na videu jedna z cestujících, zatímco její kamarádka dodala, že jí zážitek připadá takřka nereálný.

Capaldi po pár písních koncert v oblacích ukončil. „Omlouvám se za rušení vašeho letu. A pokud to náhodou nevíte, jmenuji se Ed Sheeran,“ uvedl 26letý zpěvák, proslulý svým břitkým humorem, v narážce na slavného kolegu z Británie.

Rodák z Glasgow aktuálně podniká koncertní šňůru po USA, letos v zimě se ale zastavil také v Praze. Úspěch zaznamenal především s písní Someone You Loved ze svého debutového alba, která získala cenu za píseň roku na Brit Awards, byla nominovaná na Grammy a patří k pěti nejpřehrávanějším skladbám na platformě Spotify.

„Nechybí někomu kočka?“ Po palubě letadla se procházel zavalitý kocour

Cestování

Reklama

Související témata:
Lewis Capaldi

Výběr článků

Načítám