Hlavní obsah

„Nechybí někomu kočka?“ Po palubě letadla se procházel zavalitý kocour

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávný let americké společnosti JetBlue měl jednoho neobvyklého pasažéra. Byl jím zavalitý šedobílý kocour, který se během cesty procházel po palubě. Brzy vyšlo najevo, že chlupáč jménem Brian vyklouzl své majitelce z přenosné tašky a rozhodl se vydat na průzkum letadla.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K úsměvné situaci došlo během letu z kalifornského Ontaria do New Yorku. Jedna z cestujících, autorka a sloupkařka I Šun Laj, sdílela na Twitteru fotografii, kde chundelatého kocoura drží letuška pátrající, komu z pasažérů zvíře patří. „Nechybí někomu kočka? Šedobílá kočka? Ano, kvůli tomuhle jsem se probudila,“ napsala cestující.

Majitelka kocoura Briana se brzy našla, na Twitteru k fotografii doplnila, že zvíře uprchlo z přepravního boxu. „Daří se mu skvěle. Já a můj partner ho převážíme v přepravní tašce, jejíž spodek není úplně zabezpečený. Brianovi se muselo podařit ji otevřít, když jsme spali,“ cituje majitelku Alexis server Independent.

Snímek letušky držící kocoura se stal na Twitteru virálním a posbíral přes 130 tisíc srdíček. „Jsem letuška v důchodu. Na mém vysněném letu by byli jen psi a kočky, žádní lidé,“ okomentovala jedna z uživatelek Twitteru.

Řada severoamerických aerolinek umožňuje cestujícím, aby si své mazlíčky za poplatek vzali s sebou na palubu. Po celou dobu však musejí být v přepravních boxech schválených Mezinárodní asociací leteckých dopravců IATA.

Ztracený kufr dorazil cestujícímu až po dvou měsících. Celý prolezlý plísní

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám