Hlavní obsah

Policistka v poslední vteřině zachránila vozíčkáře, který se zasekl na kolejích

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policistka si v městečku v americké Kalifornii všimla muže na vozíčku, který zrovna přejížděl přes železniční přejezd ve chvíli, kdy se blížil vlak. Jen díky její pohotové reakci nedošlo k tragédii.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policistka v poslední vteřině zachránila vozíčkáře, který se zaseknul na kolejích, před přijíždějícím vlakem Video: LODI POLICE DEPARTMENT, Reuters

 
Článek

Na záběrech z kamery, kterou mají policisté upevněnou na těle, pořízených 12. srpna je vidět, jak policistka Erika Urreaová okamžitě reaguje, když spatří vozíčkáře na přejezdu. Vše bylo záležitostí pouhých vteřin.

Policista pohotově zachránil dítě před útokem žraloka

Koktejl

Je pravděpodobné, že kdyby 66letému muži příslušnice policejního sboru náležejícího ke kalifornskému městečku Lodi nepomohla, byl by vozíčkář už po smrti.

„Policistka Urreaová riskovala vlastní život pro záchranu jiného. Zabránila tragédii,“ uvedlo policejní oddělení Lodi na svých facebookových stránkách. „Jsme na ni nesmírně hrdí,“ píše se dále.

Muž, kterého zachránila, byl po jejím zásahu převezen do místní nemocnice, když utrpěl zranění dolních končetin.

Reklama

Výběr článků

Načítám