Hlavní obsah

Policisté zachránili prase Elvise před umrznutím, svezli ho domů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté na Aljašce řeší nejrůznější situace, ale prase ve služebním autě vezli poprvé. Čuník, který utekl z farmy, se totiž ve značně nepříznivém počasí potuloval u silnice.

Foto: Facebook: Anchorage Police Department

Policisté na Aljašce odvezli prase služebním vozem

Článek

Policisté z největšího aljašského města Anchorage se minulý týden pochlubili velmi neobvyklým zásahem. Vezli totiž domů prase, které se z farmy vydalo do světa, ale neodhadlo počasí.

Když na centrálu zavolal rozhořčený občan, že se na zasněžené silnici volně pohybuje prase, policisté vyrazili do akce. Zanedlouho objevili čuníka, jenž od majitelů dostal jméno Elvis Pigsley, jak se potuluje po zasněženém okolí. Podle zasahujících mužů zjevně vypadal, že „je mu zima.“

Policisté ho naložili do služebního vozu a odvezli domů. Jeho majitelka jim pak sdělila, že Elvis využije každou příležitost, aby se dostal z farmy pryč. Serveru The Dodo navíc řekla, že ho už několikrát musela lákat zpátky pomocí jablek.

Uživatelé internetu vyjadřovali vesměs radost, že se Elvis v pořádku vrátil domů, zatímco policisté na sociálních sítích neskrývali jisté překvapení. „Před necelým rokem se krocan snažil dostat do obchodu. Člověk by si tak myslel, že už jej nic nepřekvapí,“ uvedli policisté.

Týden tlustých medvědů má vítěze, aljašský obr váží 635 kilogramů

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám