Hlavní obsah

Policisté na Floridě vyjížděli řešit rvačku dvou kozlů

Policisté ve floridském okresu Putnam přijali v neděli večer na tísňové lince oznámení o probíhající rvačce. Na místě se však ukázalo, že se do sebe pustili dva kozlové.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Rvačka dvou kozlů ve floridském městě Palatka byla natolik neobvyklá, že se vtipkování neubránili ani sami policisté. Na sociálních sítích tak informovali, že „podezřelí“ na sebe byli naštvaní opravdu hodně a bojovali spolu v docela širokém okruhu v rezidenční oblasti.

„Oba byli pěkně tvrdohlaví, ale našim mužům se je podařilo oddělit a dopravit do okresní věznice,“ dodal policejní sbor okresu Putnam. Ještě skoro celý den pak trvalo, než se podařilo vypátrat majitele rozzlobených kozlů.

Příspěvek vzbudil pobavení na sociálních sítích a mezi komentáři se objevilo i několik „svědků“. Ti psali, že oba kozlové na sebe byli skutečně pořádně nabroušení a statečně spolu bojovali celý víkend.

„Nejvtipnější na tom celém je, že se to opravdu stalo,“ píše se v jednom komentáři pod příspěvkem. A jiná uživatelka ocenila i samotné kozly: „Alespoň to byla férová pouliční rvačka. Jeden na jednoho a beze zbraní,“ napsala s tím, že jako správní chuligáni kladli oba odpor i při zatýkání.

Pes a koza jsou kámoši jak hrom. Adoptovat je museli společně

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám