Hlavní obsah

Policisté bez zapnutých majáků udělali myšku plně naloženému kamiónu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi nebezpečně se zachoval řidič policejní dodávky v australském Melbourne, když vjel z pravého pruhu těsně před kamión, aby stihl sjet z dálnice. Jeho manévr zachytila kamera umístěná na palubní desce nákladního vozu.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté vjeli na dálnici těsně před náklaďák, aby stihli na poslední chvíli odbočitVideo: LiveLeak.com

 
Článek

K incidentu došlo 13. dubna, video se pak na internetu objevilo na začátku tohoto týdne, napsal ve středu australský server Herald Sun.

Policejní vůz neměl zapnuté majáky, muži zákona tak nejspíš nebyli na cestě k zásahu, spekuloval server. Kamión byl podle autora videa plně naložený, řidič tak v podstatě neměl možnost na prudký manévr reagovat.

Policisté naštěstí projeli před kamiónem bez kontaktu, ale trefit se do výjezdu jim činilo velké problémy a jen tak tak na něj včas najeli. Navíc neměli šanci vidět, zda někdo nejede v levém pruhu.

„Policie státu Victoria považuje tento záznam za velmi znepokojující. Vyšetřujeme, o kterou policejní jednotku se jednalo a jaké okolnosti tento incident provázely,“ okomentoval situaci policejní mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám