Hlavní obsah

Policista zatkl poslíčka. Jídlo místo něj doručil sám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policista z amerického státu Illinois se podílel na zatčení řidiče rozvážkové služby DoorDash, ale pak jeho misi dokončil. Jídlo sám doručil na správnou adresu.

Policista zadržel kurýra a doručil místo něj jídloVideo: Reuters

 
Článek

Úřad šerifa okresu Kane v americkém státě Illinois zveřejnil před pár dny video z domovní kamery, na němž je zachycen policista, který na danou adresu doručil objednávku z restaurace místo poslíčka společnosti DoorDash. Ten byl totiž krátce předtím zatčen při silniční kontrole.

„Poté, co musel zatknout řidiče rozvážkové služby, dokončil objednávku, aby nikdo nemusel hladovět,“ napsal k videu Ron Hein, šerif okresu Kane. Policistu na záběrech označil jako „zástupce Milnera“ a také spokojeně dodal, že jeho lidé vždy všechno dotáhnou do konce.

Nikoliv, zatkli jsme ho

Když Milner 14. ledna večer objednávku doručil, překvapená dáma si nejprve myslela, že kurýr měl nehodu. „Nikoliv, zatkli jsme ho, ale chtěli jsme zajistit, že vám jídlo dorazí,“ odpověděl jí policista a s přáním hezkého večera odešel. „Jste úžasný,“ vyslechl si však ještě na cestu společně s poděkováním.

Úřad šerifa okresu Kane později podle webu Fox News ústy své mluvčí Amy Johnsonové ještě upřesnil, že řidičem byl Abraham J. Salazar Salas, jehož policisté zastavili na silnici a později zatkli za několik přestupků. Jejich povahu však policie neupřesnila.

Nedostatek benzinu kurýra nezastavil, jídlo rozvážel na koni

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám