Hlavní obsah

Policista přišel uklidnit dámskou párty, ženy jej považovaly za striptéra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když šel policista v Sydney prověřit hlášení, že v jednom z domů probíhá i hluboko v noci velmi hlučná párty, jistě ani náznakem nečekal, že to bude právě on, kdo se stane hlavní hvězdou večírku. Přítomné dámy jej totiž považovaly za striptéra.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Při vstupech do domů policisté bezpochyby zažívají nejrůznější věci, ale zážitek mladého strážníka ze Sydney je i přesto zcela jistě značně neobvyklý. Přijel totiž ukončit hlučnou párty, ale přítomné mladé dámy vůbec nebraly v potaz přítomnost úřední osoby a místo toho se začaly radovat z příchodu striptéra.

Na záběrech, které pořídila jedna z účastnic bujarého večírku, je vidět, že sotva policista vstoupil do domu, začaly ženy výskat radostí a poté kolem něj tancovat. A podle mírného úsměvu to vypadá, že mladý muž nebyl danou situací kdovíjak zhnusen.

Ve videu sice není vidět, jak policejní zásah nakonec dopadl, ale podle její autorky policista „odešel jen proto, že všichni kolem něj začali twerkovat“.

Server New York Post, který o rozjařené párty informoval, poznamenal, že pokud by se policista nakonec rozhodl změnit povolání a skutečně se stát striptérem, nebyl by úplně první. Loni se totiž psalo o jedenapadesátileté Michelle Waltonové, která přesně tuto kariérní změnu udělala.

„Při vystoupeních přijdu na pódium a mám dva modré majáky. Potom si stoupnu na židli a řídím imaginární dopravu a pak jdu mezi diváky a rozdávám jim pokuty za to, že jsou příliš sexy,“ popsala tehdy Waltonová s poznámkou, že si mezitím samozřejmě svléká různé části „uniformy“.

Mexický starosta pobouřil akcí pro voliče. Za městské peníze jim pozval striptérky

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám