Hlavní obsah

Policie zatkla Američany, kteří se pokoušeli opít aligátora

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva muži z floridského města Palm City, dvaadvacetiletý Noah Osborne a o pět let starší Timothy Kepke, byli zatčeni poté, co natočili video, ve kterém aligátorovi nalili pivo do krku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál na konci srpna, policie oba muže zatkla minulý čtvrtek poté, co se dozvěděla o existenci nahrávky, na které oba muži zvíře trápí.

Podle listu Daily Mail, který o případu s odkazem na místní zpravodajský server TCPalm.com informoval, není jisté, zda video kolovalo po sociálních sítích. Nahrávku má policie k dispozici, avšak nezveřejnila ji.

Aligátoři přežívají zimu s čumáky trčícími z ledu

Koktejl

Na videu je dle policie zachycen Kepke, který 26. srpna po desáté hodině večer místního času na kraji silnice aligátora popadl. Zvíře ho kouslo a Kepke mu za Osbornovy asistence následně vylil do chřtánu pivo. Jak se dalo čekat, aligátor zareagoval agresivně a muž zvíře raději pustil.

Foto: MARTIN COUNTY SHERIFF OFFICE

Noah Osborne (vlevo) a Timothy Kepke

Zvíře dle Kepkeho uteklo bez vážnějších následků. Muž rovněž policii sdělil, že si ten večer dal pár piv, rozhodně prý ale nebyl opilý.

Policie Kepkeho i Osborna zatkla a obvinila z nelegální manipulace s aligátorem, což je na Floridě trestný čin. Oba byli následně propuštěni na kauci a vyšetřováni budou na svobodě.

Reklama

Související články

V USA našli obřího aligátora

Když v minulých dnech začala po sociálních sítích kolovat fotografie obřího aligátora, mnozí se domnívali, že jde o podvod. Pravost snímku však nyní potvrdilo...

Výběr článků

Načítám