Hlavní obsah

Polekal mě upír a sjela jsem do kanálu, popsala řidička autonehodu

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Grand Valley

Většina policistů si za svou pracovní kariéru vyslechla mnoho nejrůznějších výmluv na řidičovu obhajobu rychlé jízdy či dopravní nehody. Nejmenovaná Američanka však vytáhla zcela nové eso z rukávu, skálopevně si totiž stojí za tvrzením, že za její sjetí do kanálu může upír, který se objevil přímo uprostřed silnice, uvedl britský deník Metro.

Foto: Profimedia.cz

Žena je přesvědčená, že za její autonehodu může upír.

Článek

Kuriózní nehoda se stala v neděli večer v oblasti Grand Valley v Coloradu. Poté, co žena údajně spatřila upíra, lekla se natolik, že se svým SUV sjela ze silnice rovnou do kanálu.

Řidička neutrpěla žádná vážnější zranění, zavolala proto manželovi, aby se pro ni zastavil. U místa nehody se nevyskytovali žádní očití svědci. Vyšetřovatelé na místě později nalezli pouze havarovaný automobil, ale po výskytu upíra ani památky.

Policie uvedla, že žena před jízdou nepožila alkohol ani nebyla pod vlivem drog, policisté se proto jejím případem musí zabývat, i když většina z nich zřejmě tuší, že se k ničemu zásadnímu nedoberou.

Reklama

Výběr článků

Načítám