Hlavní obsah

Poláci nachytali Vondráčkovou na skrytou kameru

Právo, zaj

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VARŠAVA

Polská zpěvačka Maryla Rodowiczová si vystřelila ze své populární české kolegyně Heleny Vondráčkové. Krátce před jejím pondělním koncertem ve Varšavě, kde vystupovala spolu s Karlem Gottem, Štefanem Margitou, Marinou Vyskvorkinou a Alexandrovci, ji vlákala do pasti, v níž na ni číhala skrytá kamera.

Článek

Vondráčková se s Rodowiczovou vydala na besedu se studenty. Krátce potom, když se snažila vrátit včas na zkoušku před večerním koncertem, zažila šok: auto, do něhož nastoupila, se rozpůlilo. A aby toho nebylo málo, policisté ji vzápětí nařkli, že si to způsobila sama.

"Rozčílit Helenu dalo reportérům docela dost práce. Maryla měla za uchem mikrofon, kterým jí radili, jak ji popíchnout, když nic nezabíralo. Ale nachytat ji není nic těžkého, podezření neměla do poslední chvíle. A to přesto, že se štáb inspiroval tou slavnou filmovou scénou s Luisem de Funésem, kdy se mu rozpůlí citroen. Zřejmě už myslela jen na to, jak se dostat včas na zkoušku," řekl Právu manžel zpěvačky Martin Michal.

O příhodě se dozvěděl v úterý v Praze, když se Vondráčková vrátila z Polska na pohřeb Stelly Zázvorkové. Ve středu už byla v Moskvě, kde ve čtvrtek odzpívá poslední koncert z turné k 60. výročí konce II. světové války.

Štáb Skryté kamery ve středu ještě dotáčel rozhovory s oběma zpěvačkami, s Rodowiczovou ve Varšavě a Vondráčkovou v Moskvě. Datum vysílání pořadu zatím nebylo stanoveno, ale Michal se ho prý pokusí koupit, a tak by ho mohli vidět i její fanoušci v Česku. "Kdyby se to povedlo, byl by z toho vtipný bonus na Helenino nové DVD."  

Se skrytou kamerou a kanadskými žerty prý nemá zpěvačka moc zkušeností, pouze kolega Štefan Margita se ji pokusil napálit ve svém televizním pořadu Hogo fogo.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám