Hlavní obsah

William a Harry spolu nemluví

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozhodnutí prince Harryho a vévodkyně Meghan opustit královskou rodinu rozpálilo prince Williama doběla. Oba princové spolu dva měsíce vůbec nepromluvili a i nyní se jejich komunikace omezuje jen na to nejnutnější. Tvrdí to Omid Scobie, autor knihy o osudu Harryho a Meghan.

Foto: Profimedia.cz

Princové se svými manželkami na mši za Commonwealth v březnu 2020. Pro Harryho a Meghan to byla poslední událost coby členů královské rodiny.

Článek

Cesty obou bratrů, kteří si byli velice blízcí, se stále více a více rozcházejí. Scobie to uvedl v televizním rozhovoru pro True Royalty TV, internetovém kanálu, který se zabývá královskou rodinou.

Podle Scobieho spolu oba bratři přestali mluvit po takzvaném Sandringhamském summitu, lednovém setkání členů užší královské rodiny, na kterém se řešila situace Harryho a Meghan. Přesněji řečeno ve chvíli, kdy Harry s Meghan oznámili svoje plány online.

„Myslím, že to byla chvíle, kdy se to mezi Sussexovými a Cambridgeovými obrátilo špatným směrem,“ uvedl Scobie. Podle něj měl William pocit, že Harryho kroky poškozují reputaci monarchie.

Harry a Meghan si pořídili za stovky milionů korun sídlo v ráji, dům má 16 koupelen. Platil Charles

Koktejl

„Ta prohlášení (Harryho a Meghan, pozn. red.) nebyla interně prodiskutována. To je to, co nejvíce ublížilo Williamovi, který sedí na dvou židlích. Je totiž nejenom bratrem, ale také budoucím králem a prostě cítil, že tohle poškodilo reputaci rodiny,“ uvedl Scobie.

Vztah vévodkyň nebyl dobrý nikdy

Zároveň Scobie dodává, že na rozpadu vztahu bratrů nese vinu i vztah jejich manželek. Zatímco bratři spolu mluvit přestali, Meghan a Kate spolu podle Scobieho vlastně ani mluvit nikdy nezačaly.

Časovaná bomba na pultech knihkupectví odhalí tajemství Harryho a Meghan

Koktejl

Kate prý nikdy Meghan nepřijala jako členku rodiny. „Meghan cítila, že Kate nepředvedla moc snahy podpořit ji během některých složitějších momentů, například během jejího těhotenství,“ uvedl Scobie.

Podle autora knihy bude trvat dlouhý čas, než se vztah mezi bratry vrátí do normálu.

Reklama

Výběr článků

Načítám