Hlavní obsah

Pitt se chce věnovat architektuře a rodině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Čtyřicetiletý americký herec Brad Pitt uvažuje, že by do čtyř let skončil se svou hereckou kariérou. Prozradil to pro časopis TV Movie, který zpověď lamače dívčích srdcí ve středu zveřejnil.

Foto: Jiří Smutný

SchOK Šitbořice

Článek

"Dám si ještě čtyři roky, abych natočil kvalitní filmy. Potom nastoupí nová kinematografická generace s novými hrdiny. To je normální koloběh," domnívá se filmová hvězda.

Hrdina nového historického snímku Trója cítí, že je načase vyzkoušet další dobrodružství, a přeje si uspět v oblasti architektury. Se skupinou umělců pod vedením Franka Gehryho by se měl podílet na plánu modernizace města Los Angeles, o němž Pitt tvrdí, že se podobá "betonové poušti bez duše".

Sní o rodině

Pitt, který již účinkoval ve více než třiceti filmech, je již čtyři roky ženatý s herečkou Jennifer Anistonovou (35), s níž by v nejbližší době rád počal potomka. Herecká kariéra by mu tedy mohla v otcovské roli příliš překážet. "Stále častěji myslím na rodinu," svěřil se Brad, jehož odcitoval zpravodajský server News 24.

Související témata:

Související články

Brad Pitt přestal kouřit

Lamač dívčích srdcí Brad Pitt je podle německého časopisu Cinema potěšen, že se mu podařilo překonat smrtící nešvar a přestat kouřit. K rozhodnému kroku...

Brad Pitt zachránil život Mattu Damonovi

Herec Matt Damon je nyní vděčný svému kolegovi Bradu Pittovi, který mu prý zachránil život. Obě hvězdy společně večeřely v restauraci v Chicagu, když se Damon...

Brad Pitt: muži by měli nosit minisukně

Herec Brad Pitt se nespokojuje pouze s rolí nejkrásnějšího válečníka, jehož ztělesnil ve válečném velkofilmu Trója. U příležitosti světové premiéry snímku...

Výběr článků

Načítám