Hlavní obsah

Brad Pitt: muži by měli nosit minisukně

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Brad Pitt se nespokojuje pouze s rolí nejkrásnějšího válečníka, jehož ztělesnil ve válečném velkofilmu Trója. U příležitosti světové premiéry snímku v Berlíně naznačil, že by rád proslul i jako průkopník nového stylu pánského oblečení.

Foto: Petr Hejna

z klipu Smrti - Milan Princ & 2 Generations

Článek

"Jsem pevně přesvědčen, že od příštího roku začnou muži po vzoru antických hrdinů nosit krátké sukénky," domnívá se Brad Pitt a dodal, že by tak mohli ženy okouzlovat vypracovanými svaly na lýtkách a stehnech. Sám kvůli své roli dost cvičil a trénoval, aby v roli Achilla vzbudil náležitou pozornost.

"Abych ho věrohodně ztvárnil, řadu měsíců jsem tvrdě trénoval. Díky tomu se dnes pyšním atletickou postavou a pevnými svaly," pochlubil se.

Dodal, že na hrdinovi Homérova eposu Ilias si váží především schopnosti bojovat za své přesvědčení. Herec vděčí natáčení za další životní krok - díky roli, která vyžaduje velké fyzické nasazení a kondici, přestal totiž kouřit.

Související témata:

Související články

Anistonová: Brad Pitt je v posteli ďábel

Herečka Jennifer Anistonová, představitelka role Rachel v seriálu Přátelé, se se svým manželem, rovněž hercem, Bradem Pittem rozhodně nenudí. Prozradila,...

Pitt odhalí pozadí, Jolieová ňadra

Americký herec Brad Pitt znovu strhne šílenství z řad lačných žen a dívek. V novém snímku Pan a paní Smithovi totiž odhalí své pozadí. Pittovou partnerkou...

Výběr článků

Načítám