Hlavní obsah

Brad Pitt zachránil život Mattu Damonovi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHICAGO

Herec Matt Damon je nyní vděčný svému kolegovi Bradu Pittovi, který mu prý zachránil život. Obě hvězdy společně večeřely v restauraci v Chicagu, když se Damon začal dávit. Informaci přinesl zpravodajský server Radioactif.

Foto: Alena Oudová

V sobotu 16. května se na statku Bernard v Královském Poříčí konaly stylové trhy s desítkami řemeslníků.

Článek

Třiatřicetiletý Matt Damon si nad plným talířem právě pochutnával na masovém pokrmu, když mu kousek jídla nečekaně zaskočil. Herec nemohl nabrat dech a začal se okamžitě dusit. Maso se mu totiž zapříčilo v dýchacích cestách.

Pitt má záchranářské sklony

Na pomoc mu přispěchal jeho společník Brad Pitt a připsal si tak k dobru již druhou záchranu lidského života. Před dvěma lety na poslední chvíli odvrátil neštěstí, při němž byl náhodný chodec málem obětí dopravní nehody. Pár měsíců poté znovu projevil svou dobrou vůli, když na parkovišti pomohl neznámému řidiči při odstraňování poruchy na automobilu.

Damon a Pitt spolu v současnosti natáčejí v Chicagu snímek Ocean´s 12, který by se měl na plátnech objevit ještě do konce roku.

Reklama

Související témata:

Související články

Matt Damon "osiřel"

Populární americký herec Matt Damon je po dvou letech bez ženy. Rozešel se se svou dosavadní partnerkou Odessou Whitmireovou, bývalou asistentkou Bena...

Anistonová: Brad Pitt je v posteli ďábel

Herečka Jennifer Anistonová, představitelka role Rachel v seriálu Přátelé, se se svým manželem, rovněž hercem, Bradem Pittem rozhodně nenudí. Prozradila,...

Výběr článků

Načítám