Hlavní obsah

Phil Collins má novou přítelkyni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Phil Collins má zřejmě novou přítelkyni, novinářku a moderátorku, která pracuje na televizní stanici The Channel 2, Danu Tylerovou. Phil Collins se nedávno rozešel se svou třetí manželkou Oriannou.

Článek

Svůj vztah se snažili po několik týdnů utajit, ale v úterý je zahlédli v budově televize spolupracovníci novinářky a vše bylo rázem venku. Pár se poznal, když Tylerová zpovídala bývalého frontmana skupiny Genesis před začátkem jeho broadwayského muzikálu Tarzan.

Není to ovšem poprvé, co byl spolu tento pár vidět. Není to dlouho, co byli zahlédnuti, jak spolu v Connecticutu hrají golf. V tu dobu byl již zpěvák volný, rozchod s manželkou oznámil v březnu. Pár, který byl oddán v roce 1999 přivedl na svět dvě děti.

Phil Collins má pět dětí

Oba manželé prý velmi smutní z toho, jak se to celé vyvinulo, ale prioritou pro ně zůstává štěstí a spokojenost jejich dětí, a tak chtějí zůstat přáteli a být pro ně milujícími rodiči. Phil Collins má však více dětí. Z prvního manželství s kanadskou herečkou Andreou Bertorelliovou má dvě děti a z druhého manželství s Jill Tavermanovou má jednu dceru.

Reklama

Související články

Phil Collins se rozchází s manželkou

Hudebník Phil Collins se chce nechat rozvést s manželkou Orianne. Žili spolu šest šťastných let, ale dnes oba přiznávají: Naše cesty se rozcházejí! Dvojice...

Výběr článků

Načítám