Hlavní obsah

Petr Vondráček bude otcem, těší se na holčičku

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herec a muzikant Petr Vondráček (33) se těší na prvního potomka. Jeho přítelkyně, herečka Barbora Janatková (26) je v osmém měsíci těhotenství.

Článek

Barbora je stále v pracovním procesu a hraje v divadle. "A ještě nějaký čas budu. Tři týdny před porodem mám derniéru v divadle, tak doufám, že neporodím na jevišti," řekla Novinkám se smíchem Janatková. Miminko prý bylo plánované. "Bude to holčička," prozradil Vondráček.

S rostoucím bříškem se herečka poprvé objevila na veřejnosti. Na hrad Karlštejn přijela podpořit svého partnera Petra Vondráčka, který společně s hercem Danielem Bambasem moderoval galakoncert Královny popu na Karlštejně.

Jméno už pro dceru má slavný pár vybrané, ale prozradit ho nechtějí. "Bude to typické české jméno, víc neřekneme," řekl Vondráček, moderátor úspěšného pořadu TV Prima Hádej kdo jsem. Svatbu zatím neplánují. "Je nám dobře takhle a těšíme se na dceru," dodali. Vondráček s Janatkovou spolu chodí pět let, seznámili se díky muzikálu Pokrevní bratři.

Královny popu letos pořádně přitvrdily. Na podiu se sešly Aneta Langerová, Helena Zeťová, Bára Basiková, Jana Kirschner nebo Věra Špinarová. Poslední jmenovaná sklidila největší aplaus. Diváci tleskali dokonce vestoje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám