Hlavní obsah

Petr Poláček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devatenáctiletý student z Neratovic.

Foto: Archiv filmu Domácí péče

Filmoví manželé: Bolek Polívka a Alena Mihulová

Článek

S profesí zpěváka má patrně své zkušenosti. V pořadu DO-RE-MI si ho totiž všimla Eva Urbanová. Nazpíval s ní duet Miserere a jako host se zúčastnil turné Koncert hvězd.

Petra ke zpěvu přivedla jeho sestra. "Moje starší sestra Táňa zpívá ve skupině Janis Joplin Revival a odmalička mě vedla ke kapelám, jako byli Bon Jovi, Kiss a podobně," říká Pert, jehož oblíbeným zpěvákem se stal John Bon Jovi. Založil proto jeho revivalovou skupinu.

Porota ho označila za rockera. Sám přiznává, že mu toto zařazení vyhovuje. Podobnost s Bon Jovim mu však nebyla jen k dobru. Mnozí se ho ptají, jestli dokáže zazpívat i něco jiného. "Dokážu. Mám zkušenosti se swingem, jazzem, popinou. Když zpívám anglicky, hlas mi jde do polohy Bona Joviho. Když ale zpívám česky, je to úplně něco jiného, jsem sám sebou," dodává Petr.

Do soutěže se přihlásil sám a nastoupil s číslem 3633.

Související články

SPECIÁL: Vše o SuperStar

V neděli 11. dubna diváci a porotci vybrali poslední dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Zkompletovala se tak finálová desítka - pět žen a pět mužů....

Výběr článků

Načítám