Hlavní obsah

Petr Janda relaxuje doma u bazénu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jen málo známých umělců neodjíždí v létě hledat zážitky do přímořských zemí. Mezi tyto výjimky patří zpěvák a hudebník Petr Janda. Celé prázdniny zůstává v České republice a letní dny tráví na zahradě své překrásné vily nedaleko Jevan.

Foto: Alena Jandlová
Článek

"Jako každé léto nikam do zahraničí nejedu. Za celý rok jsem tak nacestovaný, že mě vyjížďky do zahraničí vůbec nelákají. Většinou relaxuji u bazénu a naplno si užívám klidu a slunce. Přiznám se, že ani nechodím na houby. Přesvědčit se dám v případě, že jich už roste tolik, že jsou vidět i z auta," řekl Petr Janda.

Frontman populárního Olympiku dodnes vzpomíná na prázdninové zážitky z dětství, kdy s rodiči jezdíval na letní byty.

"Strašně jsem se pokaždé těšil. Letní byty vždy sháněl táta a pokaždé to bylo báječné. Několikrát jsme pobývali v Lanškrouně, jezdívali jsme do Světlé nad Sázavou. Tam jsme později zakotvili natrvalo, protože tam rodiče postavili chatu. Samozřejmě jsme vyváděli i rošťárny. Chodili jsme třeba krást lusky. Průšvih ale z toho nikdy nebyl. Byli jsme opatrní a ani jednou nás nikdo nechytil," usmál se rocker.

Související články

Petr Janda se oddává práci na zahrádce

Frontman Olympiku Petr Janda zlákal příchod jara, proto odložil kytaru a koženou bundu a na přechodnou dobu se stal vášnivým zahradníkem. Na záhonech u svého...

Dcera Petra Jandy nejeví o hudbu zájem

Doslova vzorným otcem své jedenáctileté dcery Elišky je podle svých přátel šéf Olympiku Petr Janda. I když po svém rozvodu nežije s dcerou v jedné domácnosti,...

Výběr článků

Načítám