Hlavní obsah

Petr Janda se oddává práci na zahrádce

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Frontman Olympiku Petr Janda zlákal příchod jara, proto odložil kytaru a koženou bundu a na přechodnou dobu se stal vášnivým zahradníkem. Na záhonech u svého domu už sází první zeleninu.

Foto: Archiv školy

Úspěšní mladí stepaři z Brna

Článek

"Teplo mi udělalo strašnou radost a hned jsem na zahrádku vyrazil a začal sázet mrkev a ředkvičky. Hrozně mě to baví. Je to dobrý pocit, občas sníst to, co si člověk sám vypěstuje. Musím se ale přiznat, že nijak zvlášť velkým zahradníkem nejsem. Mám u domu jenom tři malinké záhonky a nemám s jejich okopáváním a zaléváním moc práce," prozradil Janda.  

Děti mu udělaly radost

Nestárnoucí hudebník letos oslaví výročí. Přesně před čtyřiceti lety totiž složil jeden ze svých největších hitů Dej mi víc své lásky. Písničku si zamilovalo několik generací a i dnes si ji na koncertech mladí lidé zpívají.

"Každého muzikanta těší, když se jeho písnička líbí. Je to výborný pocit. Tuhle mi ji dokonce zpívaly děti z nějaké školy do telefonu přes svého pana učitele a měl jsem z toho neuvěřitelnou radost," usmál se rocker.

Olympic v létě vydá novou desku Stejskání a v červnu vyjde jejich první DVD. V dubnu a v květnu skupinu čeká koncertní vystoupení po velkých městech na Slovensku, hudebníci nezavítají jen do Bratislavy.

"Až do konce roku máme plný diář a pouze v srpnu jsme si naplánovali volno. Kam pojedu na dovolenou, zatím netuším, zřejmě vyrazím někam k moři, ale mám i pozvání na letní výpravu do Alp," prozradil Janda.

Reklama

Související témata:

Související články

Olympic budou předkapelou Rolling Stones

Skupina Olympic bude v neděli předkapelou pražského koncertu Rolling Stones a zpěvák Petr Janda říká: Dokázali, že jsou nejslavnější rock"n"rollová kapela...

Výběr článků

Načítám