Hlavní obsah

Pětiletá holčička dostala luxusní mercedes. Má ji to motivovat chodit do školy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malajsijská podnikatelka Fahrana Zahraová je zjevně ochotná splnit své dceři Fatimě každé přání. K narozeninám jí totiž nadělila nový terénní mercedes třídy G. Ten má malou dívku motivovat k tomu, aby chodila do školy a dosáhla svých cílů.

Foto: Profimedia.cz

Mercedes-Benz třídy G (ilustrační foto)

Článek

Na začátku dubna se na sociální síti TikTok objevilo video, v němž se zámožná podnikatelka Fahrana Zahraová ptá své malé dcerky, co by si přála k narozeninám. Ta si nebyla úplně jistá, protože by se jí líbil mercedes třídy G, ale také vůz značky BMW. Musela však slíbit, že pokud nové auto dostane, bude chodit do školy.

O několik dnů později se objevilo druhé video, kde rodiče vedou malou Fatimu se zavázanýma očima a pak jí ukážou její narozeninový dárek. A v průhledném kontejneru skutečně stojí nový mercedes. Matka k videu napsala, že dívka byla z dárku tak nadšená, že nechtěla dát klíč z ruky.

@farhanazahra91

Happy birthday Nur Fatima Az zahra yang ke 5 ❤️❤️❤️ happy dia dapat G Wagon yang dia nak, sampai dia asyik mintak nak pegang kunci je hahaha

♬ original sound - Farhana Zahra - Farhana Zahra

Zároveň Farhana vysvětlila, že se s manželem rozhodli splnit Fatimě její přání, protože ji chtějí motivovat, aby chodila do školy. Protože jen tak si může splnit sen stát se lékařkou. Nový vůz tak má být impulsem k naplnění Fatiminých ambicí.

Reakce diváků byly různé. Někteří uživatelé bohaté rodiče kritizovali, že dcerku rozmazlují a dávají jí dárky, kterým nemůže rozumět, a už vůbec je nemůže sama používat, ale našlo se i dost těch, kteří Fatimě gratulovali a vyjadřovali radost nad tím, jaké má už ve svém věku štěstí.

Podle serveru Asia One začala Fatima chodit do školy na začátku letošního roku, ale záhy onemocněla a do třídy se už nechtěla vrátit. Tvrdila, že je na školu ještě příliš malá. Po svých pátých narozeninách však názor změnila a novým autem ji bude každý den do školy vozit matka.

Tříletý kluk řídí auta lépe než leckterý dospělý

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám