Hlavní obsah

Pes v Los Angeles si zašel na koncert kapely Metallica

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na koncert kapely Metallica v Los Angeles zavítala nezvyklá fanynka metalové hudby. Fenka německého ovčáka utekla z domova, aby si užila jednu ze zastávek aktuálního turné skupiny. A jako správná rockerka dorazila domů až druhý den.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

To, že se 25. srpna v Los Angeles mezi návštěvníky koncertu Metallicy, jež je nyní na turné k nové desce 72 Seasons, objevila i fenka německého ovčáka Storm, neuniklo ani samotné kapele, jež na to zareagovala na sociálních sítích.

„Možná jste slyšeli, se se k nám připojila čtyřnohá fanynka,“ začíná příspěvek na oficiálním profilu skupiny na síti X.

Kapela pak dodává, že si Storm společně s ostatními užila všechny své oblíbené skladby včetně Barx Aeterna, Master of Puppies a The Mailman That Never Comes. Jde o vtipné „psí verze“ jmen hitů s původními názvy Lux Aeterna, Master of Puppets a The Day That Never Comes.

Ihned poté, co lidé fenku na koncertě objevili, putovala Storm z potenciálně velmi nebezpečného a hlučného prostředí do útulku, informovala nadace Animal Hope and Wellness Foundation. Ta také pomáhala najít majitele zvířete, který se ozval hned druhý den, když si všiml příspěvku sdíleného na sociálních sítích, informovala stanice CNN.

Nadace také prověřovala, zda se třeba ke Storm nechová špatně. „Podle facebookových stránek majitele to vypadá, že pes dostává mnoho lásky a péče. Děkujeme všem, kteří s hledáním pomohli,“ zněl její závěr.

Sama Metallica v závěru svého příspěvku pro jistotu všem fanouškům připomněla, že by na její koncerty své domácí mazlíčky brát neměli.

Zloděj vykrádal garáž, domácí pes ho nadšeně vítal

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám