Hlavní obsah

Pentagon musel odkrýt záběry záhadného létajícího objektu

Organizace To The Stars Academy of Arts and Science zveřejnila unikátní záběry neidentifikovaného létajícího předmětu. Vyžádala si ho od amerického ministerstva obrany, které ho muselo vydat na základě zákona o svobodném přístupu k informacím.

BEZ KOMENTÁŘE: Pentagon zveřejnil záběry neidentifikovatelného předmětuVideo: Pentagon

 
Článek

Podle informací zmiňované organizace, která se na zkoumání UFO, tedy neidentifikovaných létajících předmětů, zaměřuje, byla nahrávka pořízena při cvičném letu stíhačky F/A-18 Super Hornet. Jde o velmi rychle se pohybující předmět uprostřed hledáčku letadla.

Podobné záběry neznámého objektu byly zveřejněny i koncem loňského roku. Tehdy se jednalo o nahrávku dnes již bývalého pilota amerického námořnictva Davida Fravora, který uvedl, že prožil setkání s něčím, co pocházelo z jiného světa. [celá zpráva]

Americké ministerstvo obrany na sklonku minulého roku dokonce přiznalo, že mělo v minulosti na sledování neidentifikovaných létajících předmětů speciální program. Ze svého rozpočtu ho Pentagon financoval v letech 2007 až 2012, poté však jeho činnost ukončil. [celá zpráva]

Na starost ho měl tehdejší zpravodajský důstojník Pentagonu Luis Elizondo, jenž v současné době působí právě v organizaci To The Stars Academy of Arts and Science. Ten serveru CNN řekl, že zveřejněná videa jsou jen špičkou ledovce a že podobných záběrů americké ministerstvo obrany skrývá daleko větší množství.

Reklama

Výběr článků

Načítám