Hlavní obsah

Parkoviště obsadili vlhovci, vypadalo to tam jako v hororu od Hitchcocka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Scénu jako vystřiženou ze slavného hororu Ptáci zažili zákazníci jednoho z texaských obchodních center. Když dorazili na parkoviště, bylo zaplněné tisícovkami vlhovců velkoocasých. Podle zákazníků to byl velice impozantní pohled, řada z nich ovšem musela s vozem do myčky.

BEZ KOMENTÁŘE: Parkoviště v Texasu připomínalo scénu z Hitchcockova horroru PtáciVideo: Kenna Mitchell via Storyful, AP

 
Článek

„Nemohl jsem tomu uvěřit, nikdy jsem nic podobného neviděl,“ uvedl na sociálních sítích jedenašedesátiletý Kevin Wolf, který se 8. ledna přijel do texaského města Frisco podívat na fotbalový zápas.

Neobyčejný pohled na parkoviště obsazené vlhovci se mu naskytl kolem šesté hodiny večerní u nákupního centra. Tito středně velcí černě zabarvení ptáci posedávali všude, kde to bylo jen trochu možné.

Hejno špačků se zformovalo do tvaru lžíce

Koktejl

„Hodně hlasití a hodně nechutní, ale přesto na ně byl zajímavý pohled. Určitě teď ale potřebuju umýt své auto,“ se smíchem uvedla další ze zákaznic Kenna Mitchellová.

Navzdory překvapení zákazníků není toto chování vlhovců zas tak neobvyklé. Žijí ve velkých hejnech a rozlehlá parkoviště se spoustou plných odpadkových košů pro ně představují dobré místo, kde si odpočinout a sehnat potravu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám