Hlavní obsah

Paris Hiltonovou kopnul kůň

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FLORIDA

Herečka Paris Hiltonová byla zraněna, když ji kopnul kůň. K úrazu přišla při natáčení pořadu zabývajícího se televizní realitou Simple Life, který vysílá britská stanice Channel 4. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Ivana Kvasnicová
Článek

Třiadvacetiletá dědička hotelové sítě Hilton se podílela na natáčení pokračování populárního televizního pořadu. Společníka jí dělala její kolegyně Nicole Richie, dcera zpěváka Lionela Richieho, která byla na ranč na Floridě rovněž pozvána.

Vyvázla bez vážného zranění

Kůň, jehož majitelem je Jimmy Batten, kopnul Hiltonovou do břicha a zasáhl do oblasti žaludku. Incident neunikl kamerám, které nečekanou nehodu natočily.

Blonďatá krasavice musela být okamžitě převezena do nemocnice, kde ji lékaři ošetřili. Po třech hodinách zdravotnické zařízení opustila. Nyní je její zdravotní stav v pořádku, má četné pohmožděniny, ale žádná vážná zranění.

Majitel koně Jimmy Batten je však se zvířetem spokojen. "Je to dobrý kůň," prohlásil po nehodě.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová nafackovala Carterovi

Miliardová dědička Paris Hiltonová vlastnící po celém světě řadu nejprestižnějších hotelů dokáže pěkně od plic zařvat. A dokáže řvát dost sprostě,...

Výběr článků

Načítám