Hlavní obsah

Paris Hiltonová chce Němcové odloudit Blunta

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Rádoby herečka a zpěvačka Paris Hiltonová si před několika dny vyrazila na večeři s britským zpěvákem Jamesem Bluntem. Dědička hotelového impéria se přitom netají tím, že by se jednou ráda procházela vedle Jamese nejen na jednu večeři.

Článek

Že má zpěvák přítelkyni, navíc českou rodačku Petru Němcovou, jí očividně příliš nevadilo. "Je to miláček. Miluju ho," řekla Hiltonová na Bluntovu adresu.

Stalo se to během akce Wireless Festival v londýnském Hyde Parku, na který se Hiltonová přijela podívat. "Je to kus chlapa. Miluju Jamese. Vyšli jsme si na večeři a já z toho byla úplně hotová. Miluju Londýn a líbí se mi tu o to víc, když ho můžu procházet s Jamesem ruku v ruce. Je to krasavec," řekla Paris britským médiím.

Jaký názor má zpěvák, nutno dodat, že s peprnou minulostí, na americkou hvězdu večírků, není jasné. Jasné ovšem je, že randí s Petrou Němcovou, zatímco Hiltonová bývá viděna s americkým fotbalistou Mattem Leinartem.

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová by měla hrát matku Terezu

Americká dědička hotelového impéria Paris Hiltonová, která proslula mnoha skandály, trapasy a zvláštními výroky, by měla hrát matku Terezu. Podle francouzského...

Paris Hiltonová v roli kamikadze

Na oslavách 21. narozenin svého přítele Stavrose Niarchose se blondýnka z povolání Paris Hiltonová (25) opět předvedla v roli hrdinky nelichotivých vtipů...

Paris Hiltonové se líbí homosexuálové

Pěkně od plic a natvrdo říci šestadevadesáti procentům mužské populace, že jsou jen ubozí, do sebe zahledění machové a zakomplexovaní ješitové, se rozhodla...

Výběr článků

Načítám