Hlavní obsah

Paris Hiltonová v roli kamikadze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Na oslavách 21. narozenin svého přítele Stavrose Niarchose se blondýnka z povolání Paris Hiltonová (25) opět předvedla v roli hrdinky nelichotivých vtipů o hloupoučkých plavovláskách. Vůbec ji nenapadlo, že až neuvěřitelně lehkomyslné chování ji tentokrát mohlo stát život.

Článek

Během večírku, jehož se účastnila řada mediálních celebrit a který se v duchu nejlepších losangeleských tradic odehrával u venkovního bazénu, si Paris jako jedná všimla, že při všeobecné vřavě spadla jedna z rozsvícených zahradních lamp do vodní nádrže. V dědičce hotelového impéria to probudilo vrozené sklony k šetrnosti.

"Ve stylu hvězd seriálu Pobřežní hlídka se vrhla do vody, aby lucerničku vylovila," uvádějí očití svědci. Skutečnost, že je pod elektrickým proudem, si vůbec neuvědomila. Než mohlo dojít k nejhoršímu, za opilou Paris skočil oslavenec Stavros a doslova za minutu dvanáct jí zabránil potopenou lampu vylovit. Jak se proslýchá, podařilo se mu to až poté, co ji přesně mířenou ranou do hlavy přivodil mdloby. Blonďatou hlavinku milionářské výstřednice sice hyzdí pořádná boule, ale pořád je to lepší, než kdyby byla zasažena smrtícím elektrickým výbojem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám