Hlavní obsah

Pár sekund před nárazem vlaku. Zloděje policejního auta zachránili na poslední chvíli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v Atlantě naháněla zloděje, který jim ukradl služební vůz. Následovala honička, po níž auto skončilo převrácené na kolejích. Policisté z něj zloděje vyprostili jen pár sekund před tím, než k místu přijel vlak.

Policisté zachránili před vlakem zloděje, který jim ukradl autoVideo: Reuters

 
Článek

Incident se stal v sobotu večer a všechno to začalo běžnou silniční kontrolou. Policista kontroloval ve služebním voze řidičovy doklady, a když vystoupil, aby mu je vrátil, naskočil do policejního auta muž identifikovaný jako Mickal Parker a začal s ním ujíždět.

Tím odstartovala honička za asistence policejní helikoptéry, při níž Parker nezvládl řízení a jeho cesta skončila v převráceném voze na kolejích. Policistům se ho podařilo z auta vyprostit jen pár sekund předtím, než přijel vlak.

Atlantská policie později vydala zprávu, podle níž byl Parker na místě zajištěn a převezen rovnou do okresní věznice. Čelí obvinění z několika přečinů, mimo jiné z krádeže a poškození městského majetku.

Chytil je všechny. Britskému policistovi neutekl za šest let jediný zločinec

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám