Hlavní obsah

Ozbrojenec měl na policii dva požadavky: pizzu a svatbu s Paris Hiltonovou

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Belmont

Vyjednavač amerických speciálních jednotek SWAT měl o víkendu tak trochu neřešitelný problém. Nebylo v jeho silách splnit přání jednomu muži, který se zabarikádoval v hotelu a hrozil střelbou. Jako svůj požadavek uvedl svatbu se známou milovnicí večírků a dědičkou miliónového impéria Paris Hiltonovou.

Foto: Profimedia.cz

Policisté se už při vyjednávání setkali s mnoha požadavkami ozbrojenců. Paris Hiltonovou chtěl však někdo asi úplně poprvé...

Článek

Ozbrojencova první žádost vůči policii byla poměrně rozumná a typická. Jednašedesátiletý Fredrick Denney žádal po mužích zákona, aby mu do hotelu zařídili přivézt dobrou pizzu. Poté však požádal o něco, co by mu nedokázal zajistit asi ani ten nejlepší vyjednávač - svatbu s Paris Hiltonovou. Informoval o tom americký televizní kanál WCNC.

Policisté byli přivoláni na adresu v Belmontu poté, co Denney údajně páchal v hotelu nepřístojnosti. Policie uzavřela oblast okolo hotelu.

Typickou nabídku na přistavené auto k budově s taškou plnou peněz však muž odmítl. Místo toho žádal o Paris Hiltonovou a hrozil, že pokud mu ji policisté nepřivedou, začne na ně střílet.

Vyjednávání nakonec trvalo dlouhé hodiny, přičemž se nakonec podařilo policistům muže zatknout bez výstřelu. Podle mužů zákona nejde o první prohřešek muže z Oregonu. Zákony prý překročil prý už dokonce v několika amerických státech. Nyní čelí sérii obvinění a pravděpodobně skončí za mřížemi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám