Hlavní obsah

Otec natočil, co dělají dvojčata, když se nikdo nedívá

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je tomu pár dní, co šel Andy Keher z Liverpoolu rutinně zkontrolovat, zda jeho 13měsíční dvojčata spí. Místo spokojeně zařezávajících ratolestí ale našel obě holčičky, jak si spolu hrají na jukanou. Tajně je natočil a o video se podělil s přáteli na sociální síti. K jeho velkému překvapení se z něho stal velký hit, který viděly milióny lidí z celého světa.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dvojčata si v soukromí našla vlastní zábavuVideo: Liverpool Echo, Reuters

 
Článek

„Dal jsem děti spát a asi za hodinu a půl jsem je šel zkontrolovat a slyšel jsem z chodby hihňání,“ popisoval Keher nedělní scénu pro server Liverpool Echo.

„Do postele je dáváme o půl osmé a v osm už by měly spát, ale někdo zapomněl zhasnout,“ vysvětloval Angličan, proč byly jeho dcerky ještě vzhůru.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Své dcerky při jejich hře natočil, asi po minutě a půl si ho ale jedna z nich všimla, čímž zábava skončila.

„Nahrál jsem video na Facebook, aby ho mohli vidět moji přátelé. Když jsem se druhý den ráno vzbudil, říkal jsem si, že bychom mohli mít 10 tisíc zhlédnutí. Na konci dne to ale už byl milión. To je naprosto šílené,“ dodal Keher.

„Šokovalo mě to, protože už předtím (Andy) zveřejnil pár videí, která jsou oblíbená u přátel a rodiny, ale nic z toho nebylo tak populární jako tohle,“ uvedla matka dvojčat Lucy Keherová.

Video s jejich potomky viděly od nedělního zveřejnění už tři milióny lidí a nezdá se, že by se počítadlo mělo v nejbližší době zastavit.

Reklama

Výběr článků

Načítám