Hlavní obsah

Opilý mladík sjel z cesty a ze svahu vletěl s autem až do bazénu

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vancouver

Majitele rodinného domu v americkém Vancouveru v pátek brzy ráno probudil hluk. Když se podívali na svou zahradu, nemohli uvěřit vlastním očím. Z bazénu jim totiž trčel černý vůz, jehož 23letý řidič z místa nehody utekl.

Řidič sjel ze silnice a vletěl s autem do bazénuVideo: www.kgw.com

 
Článek

„Slyšeli jsme skřípění rychle jedoucího auta, pak následovalo několik nárazů, až se nakonec ozvala hlasitá rána. Zburcovala jsem manžela, ať vstane, že se venku něco stalo,“ uvedla pro regionální televizi KGW majitelka domu ve státě Washington Susan Cooková.

Když manželé zjistili, o co jde, okamžitě zavolali policii a hasiče. Přivolané jednotky podle oficiální zprávy Dawna Johnsona z kanceláře šerifa okresu Clark County na místo dorazily krátce po čtvrté hodině ráno.

V tu dobu však už řidič Eric Randall Brown na místě nebyl. Hasiči ho posléze nalezli, jak se zmateně potlouká po okolí. Naložili ho tedy a odvezli do nemocnice na ošetření.

Řízení pod vlivem a útěk z místa nehody

Při pohledu na místo nehody je až s podivem, že Brown pád s autem přežil. Trest ho ale přece jenom nemine, protože nehodu zřejmě zavinil sám. V nemocnici si vyslechl, že je obviněn z řízení pod vlivem velkého množství alkoholu a z opuštění místa nehody. Navíc si zničil auto, které z bazénu musely vyprostit až jeřáby.

Přímé následky nehody byly odklizeny až kolem půl desáté ráno. Majitele domu však čeká ještě kompletní vyčištění bazénu, do vody totiž unikly pohonné hmoty a olej.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám