Hlavní obsah

Řidič přežil ve zdraví čtyři nehody během jedné hodiny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelné štěstí měl muž z Kalifornie, který byl během jedné hodiny účastníkem čtyř dopravních nehod. Vyšel z nich totiž prakticky nezraněn, jen s odřenýma rukama.

Foto: Walter G. Allgöwer/CHROMORANGE, ČTK/AP

Ilustrační foto

Článek

V souvislosti s velmi nepříznivým zimním počasím, které v posledních dnech zasáhlo Kalifornii, přinesla stanice ABC příběh muže, jenž se před pár týdny stal účastníkem čtyř dopravních nehod a jako zázrakem se mu nic nestalo.

Dvaatřicetiletý James Halsey z města Big Bear v jižní Kalifornii tehdy jel domů a jeho auto začalo na namrzlé silnici klouzat. Všiml si auta v protisměru, a když se mu snažil vyhnout, dostal smyk a při něm poškodil pneumatiku.

Ale než přijela asistenční služba, aby jeho vůz odtáhla, narazilo do Jamese jiné auto, kterého si předtím vůbec nevšiml. „Vyletěl jsem do vzduchu a skončil pod autem,“ popisuje James dramatický okamžik, při němž si dost odřel ruce.

Druhý řidič mu dal alespoň tričko na prvotní ošetření, ale vtom do dvou odstavených vozů narazil třetí. James tak zůstal zaklíněný mezi auty. Na místo zakrátko dorazila i záchranka, ale ani tam nebyl muž v bezpečí, protože do ní nabouralo čtvrté auto.

Vyšetření naštěstí ukázalo, že kromě odřených rukou Jamesovi vůbec nic není. „I v nemocnici se divili, jak po tom všem můžu být ještě naživu. Věřím, že bůh mě má opravdu rád a ochránil mě,“ našel vysvětlení šťastný řidič.

Štědrovečerní zázrak: Řidič přežil srážku s vlakem

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám