Hlavní obsah

Opatrovnice přijela na policii vyzvednout mladistvé zlodějíčky v kradeném autě

Policisté v Marylandu narazili v půlce května na povedenou partičku zlodějů. Ukradli dvě auta, a když si pro mladistvé na policejní stanici přijela jejich opatrovnice, řídila rovněž kradený vůz.

Foto: Carl Recine, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Policisté ve městě Waldorf v Marylandu si 16. května krátce po poledni všimli dvou podezřelých vozidel. Rychlá kontrola ukázala, že jde o kradené vozy. Když se strážníci vydali auta prověřit, obě začala ujíždět.

Zanedlouho zastavila na parkovišti a pasažéři se pokusili schovat, ale policisté je podle serveru Fox News bez větších problémů dopadli. Dva řidiče ve věku 21 a 18 let zadrželi a obvinili a další čtyři mladistvé odvezli na policejní stanici, kam si je přijela vyzvednout jejich opatrovnice.

Ta však přijela v dalším voze, který byl hlášen jako ukradený. Následovala kratší honička, při které byl málem sražen policista, ale nakonec se povedlo zajistit jak vozidlo, tak dalšího devatenáctiletého mladíka, na nějž byl již nějakou dobu vypsán zatykač.

Mezi členy této povedené party pak byl mimo jiné i šestnáctiletý chlapec, po němž bylo vyhlášeno pátrání, a také třináctiletá dívka, kterou pohřešovali v jiném okresu. Proti všem byla vznesena obvinění z krádeže vozidla a dalších trestných činů a dva ze tří řidičů putovali rovnou do vazby bez možnosti propuštění na kauci.

Nejneschopnější zloděj světa? V obchodě kradl 28krát a pokaždé ho chytili

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám