Hlavní obsah

Ohňostroje, striptérka, tanec s urnou. Drogovému dealerovi vystrojili opulentní pohřební hostinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na konci listopadu byl v chilském hlavním městě Santiagu zastřelen drogový dealer Carlos Parra a jeho rodina pak uspořádala pětidenní rozloučení, na němž vystupovali hudebníci, tančila striptérka, odpalovaly se ohňostroje.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dvaadvacetiletý Carlos Parra byl v chilském Santiagu zastřelen 22. listopadu a jeho rodina poté vystrojila pět dnů plných oslav. Před jejich domem tak mimo jiné na ulici vyrostl stan, v němž se střídaly hudební kapely, bouchaly ohňostroje a účastníci zhusta stříleli do vzduchu ze zbraní.

Se stanem se podle webu Daily Mail místní radnice ve spolupráci s policií dokázala vypořádat vcelku rychle, protože blokoval průjezd ulicí, ale další aktivity truchlících nadále pokračovaly naplno. Podivným úkazem pak byl tanec polonahé ženy s Parrovými ostatky, kdy jí rovněž ne zcela oblečený muž přikládá urnu k různým částem těla.

Parrova rodina tvrdila, že pětidenní veselicí chtěla udržet mladého dealera co nejdéle při životě a součástí tohoto záměru byl i přímý přenos pohřbu na sociálních sítích.

Po něm se velmi ulevilo i místním obyvatelům, protože pětidenní oslava byla nejen hlučná, ale také nebezpečná. Na hluk z ohňostrojů si většinou již vcelku zvykli, ale ze zbraní se nestřílelo pouze do vzduchu. „Slyšel jsem ránu a naši psi začali šílet. A pak jsem je viděl, jak očichávají kulku,“ popsal místním médiím jeden ze sousedů.

Mrtvý muž ležel přes rok v márnici. Rodina čekala na jeho zmrtvýchvstání

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám