Hlavní obsah

Odsouzený Venezuelan unikl z vězení v přestrojení za ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebezpečnému zločinci z Venezuely se v polovině března podařilo uprchnout z vězení jedním z nejjednodušších způsobů. Během návštěv se převlékl za ženu a vyšel ven ve skupině dalších návštěvnic. K útěku mu pomohla jeho přítelkyně.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Pětadvacetiletý Manuel Lorenzo Ávila Alvarado si ve věznici ve venezuelském městě Tocuyito odpykával trest za loupež a vraždu. Ale pod kdovíjakým dohledem zjevně nebyl, protože se mu v polovině března podařilo velmi pohodlně uprchnout.

Během návštěv partnerek odsouzených jej totiž navštívila přítelkyně, která mu podle všeho donesla paruku a dámské oblečení, s jejichž pomocí Alvarado opustil věznici na konci návštěvních hodin společně s dalšími ženami.

Vězeňští dozorci jej později viděli odcházet na záběrech bezpečnostních kamer, přičemž předtím si nikdo nevšiml, že se Alvarado v návštěvní místnosti převléká, a nikomu ani nebylo divné, že navzdory poměrně tmavé pleti měla odcházející „žena“ výrazně blond vlasy, podivovala se venezuelská média.

Alvarado navíc při útěku musel projít kolem několika dozorců.

Podle venezuelských zdrojů jsou kvůli tomuto incidentu vyšetřováni čtyři dozorci. Pátrání po Alvaradovi bylo ještě na konci března neúspěšné, ale do potíží se dostala i jeho přítelkyně, která je považována za spolupachatelku, a tak policie hledá i ji.

Místní média v této souvislosti připomínají také prakticky stejný případ, kdy se Paraguayci s přezdívkou Gordito Lindo před pár lety podařilo uniknout z vězení s pomocí ženských šatů, černé paruky a make-upu. Dopaden však byl už za pár hodin.

Komplikace po zvětšení penisu pomohly thajskému vězni k útěku

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám