Hlavní obsah

Komplikace po zvětšení penisu pomohly thajskému vězni k útěku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bangkok

Vskutku bizarní případ se odehrál v polovině prosince v thajské provincii Chon Buri. U vězně, který před nástupem do výkonu trestu absolvoval zvětšení penisu, se po zákroku objevily komplikace a musel být převezen z cely do nemocnice. Odtud se mu povedlo za pomoci manželky utéct, i když ne na dlouho. Po 28 hodinách ho policie dopadla. Video zachycující jeho „loudavý“ útěk přinesla agentura AP.

Vězeň utekl z thajské nemocnice, kde se zotavoval po zvětšení penisuVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Sedmatřicetiletý Thanaphat Mayod skončil za mřížemi kvůli krádežím. 6. prosince musel být převezen do nemocnice kvůli infekci způsobené po aplikaci injekcí se silikonem na zvětšení jeho mužské chlouby, což podstoupil ještě na svobodě.

V nemocnici si od jiného pacienta půjčil mobil a zavolal své manželce, aby mu přinesla štípací kleště. S jejich pomocí vězeň přeštípl želízka, kterými byl připoután k posteli, a 9. prosince opustil nemocniční pokoj i s katetrem stále připojeným k penisu.

Jeho svoboda ale neměla dlouhého trvání. Policie ho našla další den schovaného pod pytlem na střeše psychiatrické kliniky, která je vzdálena od chirurgie, kde ležel, pouhých 20 metrů.

Stýskalo se mu po ženě

„Před nástupem do vězení jsem si nechal zvětšit penis, ale protože jsem se o to nemohl pořádně starat, tak se to zanítilo. V pobytu v nemocnici jsem prostě viděl příležitost k útěku. Chtěl jsem opět vidět svou ženu,“ uvedl po znovudopadení.

Muž tak bude nyní obviněn ještě z útěku z nápravného zařízení. Jeho manželka, třicetiletá Wasana Kuaysuwanová, byla zadržena za pomoc vězni při útěku. Vyšetřováni jsou rovněž dva dozorci, kteří odsouzence měli hlídat v nemocnici.

Vraha, který vyšplhal z americké věznice, dopadl pes. Policisté se s trestancem fotili

Amerika

Reklama

Výběr článků

Načítám