Hlavní obsah

Ochrnutý Muž roku Martin Zach má novou přítelkyni

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lázně Bělohrad

Ochrnutý muž roku Martin Zach má novou lásku. S půvabnou osmnáctiletou Nikolou chodí tři měsíce. Seznámili se v Kladrubech, kde půl roku rehabilitoval.

Článek

"Je to paradox. Zdravý jsem byl dva roky bez přítelkyně a teď, když jsem na vozíku, si ji najdu," řekl Novinkám Martin Zach. S osmnáctiletou Nikolou se seznámil v rehabilitačním centru v Kladrubech.

"Cvičila se mnou její maminka. Nikola za ní občas chodila a přeskočila jiskra," vysvětlil Zach. "Je strašně hodná a milá. Jsem vážně moc rád, že ji mám. Moc mi pomáhá," dodal na víkendovém soustředění finalistů letošního ročníku Muže roku v Lázních Bělohrad.

Zach viděl finalisty poprvé. "Můžou být rádi, že letos nesoutěžím. Neměli by šanci," smál se. Stále ještě úřadující Muž roku strávil s finalisty celý víkend. Na noc jezdil ale spát na chatu, kterou mají jeho rodiče jen pár kilometrů od lázní.

Přítelkyni Nikolu v pátek před zahájením soustředění odvezl domů do Kladrub. "Byla tady se mnou na chatě tři dny. Naši Nikču znají a oblíbili si ji. Je skvělý, že mám nové auto. Bez něj by to bylo horší. Já bydlím ve Vrchlabí, Nikola s rodiči v Kladrubech. Takhle jsme u sebe za chvíli," dodal Zach.

Reklama

Související témata:

Související články

Ochrnutý Muž roku Martin Zach si koupil auto

Ochrnutý Muž roku Martin Zach (25) si pořídil auto. Ačkoli ho má necelý měsíc, najel již více než tisíc kilometrů. Auto má přestavěné na ruční řízení...

Výběr článků

Načítám