Hlavní obsah

Obrovský pavouk spadl při přistávání pilotovi do klína, cestující se smáli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepříjemný zážitek má za sebou pilot lehkého letadla, kterému při přistávání v australském Severním teritoriu spadl do klína pavouk z rodu maloočkovitých. Přistání naštěstí proběhlo bez větších problémů, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Huntsmanův pavouk, ilustrační foto.

Článek

Jednalo se o vyhlídkový let nad Národním parkem Kakadu. Na videu je vidět, jak se letadlo pomalu přibližuje k přistávací dráze, zatímco se na horní části kokpitu objevil obrovský pavouk. Ten navíc těsně před přistáním spadl pilotovi přímo do klína.

Ze záběrů lze rovněž postřehnout, že cestující tato situace absolutně nerozhodila, naopak – doprovázeli ji hlasitým smíchem.

Video pořídil jeden z cestujících Sean Hancock, který serveru 9News prozradil, že pilot byl z pavouka trošku vystrašený. On sám však věděl, že se jedná o neškodného živočicha, a tak měl z incidentu pouze legraci.

„Měl aspoň 15 centimetrů, byl to velký chlapec,“ sdělil australským médiím, podle nichž pracovníci, kteří kontrolují letadla, pavouka uvnitř spatřili již před několika dny, měli však za to, že už zmizel.

Den otců: Svátek, který se u nás příliš neslaví

Styl

Reklama

Výběr článků

Načítám