Hlavní obsah

OBRAZEM: Nejdelší psí uši na světě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Pes rasy baset, který žije ve městě Fulda ve střední části Německa, se dostal do Guinnessovy knihy rekordů. Zápis si vysloužil díky svým uším, které dosahují délky 33,2 centimetru.

Foto: archiv motosraz Valtice
Článek

Uši ročního Jacka jsou tak dlouhé, že mu občas brání v chůzi, napsal ve čtvrtek zpravodajský server Winnipeg Sun. Pes si totiž po nich někdy dokonce šlape.

Jeho majitelka, Claudia Bausová dále prozradila, že se její čtyřnohý miláček musí velmi snažit, aby je necoural po zemi.

Bausová se rozhodla chlupáčovy uši změřit poté, co si přečetla novinový článek, v němž se psalo, že je ze všech psích plemen mívají právě baseti nejdelší na světě.

:. Carsten Baus, majitel psa, ukazuje rekordně dlouhé uši svého miláčka, jehož vlastní s manželkou Claudií. Foto: REUTERS/Alex Grimm

:. Psu Jackovi dlouhé uši někdy vadí v chůzi. Foto: REUTERS/Alex Grimm

:. Baset Jack má co dělat, aby si své uši nepošlapal. Foto: REUTERS/Alex Grimm

:. Jack se díky svým uším dostal do Guinnessovy knihy rekordů. Foto: REUTERS/Alex Grimm

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: Obarvení pudlové v salónku krásy

V čínském salónku krásy pro domácí mazlíčky ve městě Chongqing na jihozápadě země je pudlům věnována patřičná pozornost. Procedura, která zahrnuje sestřih...

Výběr článků

Načítám