Hlavní obsah

O českou krásu je v Brazílii obrovský zájem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FORTALEZA

V brazilském městě Fortaleza, kde finalistky České Miss 2006 tráví soustředění, je o českou krásu obrovský zájem. Nejenom, že je oslovila další televizní stanice Rialto a požádala dívky o rozhovory, dívky si také zatančily za ohromného aplausu brazilského obecenstva v tančírně Pirata Bar.

Článek

Finalistky České Miss si do Brazílie nepřijely jen užívat, po náročných pracovních dnech mají ale o zábavu postaráno. Jeden muž ze štábu z televizní stanice Rialto, kde dívky poskytovaly rozhovory, se svěřil, že české krásky se Brazilcům velice líbí, protože vypadají jinak než místní ženy. Ve srovnání s Brazilkami jsou prý ale Češky hubenější.

Po únavném natáčení pro TV Rialto si dívky prohlédly město a navštívily místní tržiště, které bylo údajně před dávnými dobami vězením. Ochutnaly zde také brazilské cukrovinky a afrodisiakum Caseiro, které se vyrábí z plodů kešovníku.

Noční dobrodružství

Když se unavené dívky večer sešly na místě, odkud měly odjet do hotelu, nenašly ani autobus ani průvodce. Tržiště bylo zavřené a dívky najednou osaměly v nebezpečné ulici města Fortalezy. Jak je známo, v brazilských ulicích se potulují nebezpečné gangy a v ulicích objevíte prostituci na každém rohu. Je jasné, že dívkám nebylo příliš do smíchu. Vše ale nakonec dobře dopadlo, po chvíli se objevili místní policisté, kteří se dívek ujali.

Dívky pak bezpečně dorazily do největší tamní tančírny Pirata Bar, kde byly pozvány na pódium a za ohromného aplausu obecenstva si zatančily s profesionálními tanečníky. Dva tisíce diváků nadšeně skandovalo "Republica Tcheqa!". Pro dívky to byla první zkušenost vystoupit před větším počtem lidí, což se jim bude hodit na finále, které uvede TV Nova 17.února.

Reklama

Související témata:

Související články

Finalistky České Miss 2006 míří do Brazílie

Před odletem finalistek České Miss 2006 do Brazílie se v úterý konalo setkání všech dvanácti soutěžících dívek. Novináři tak měli šanci se s nimi seznámit...

Finalistky České Miss se v Brazílii nenudí

Dvanáct finalistek České Miss 2006, které odletěly ve středu 4.ledna do brazilské Fortalezy, si své soustředění užívají. Krásné dívky sem ale nepřijely...

Výběr článků

Načítám